BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Gipsplaten & Plaatmateriaal BPG Den Helder

We zijn een bouwmaterialenmarkt. Dit betekent dat alles wat wij verkopen scherp is afgestemd op de wensen uit de bouwsector. Vanuit dit perspectief is het dan ook vanzelfsprekend dat gipsplaten een belangrijke factor zijn binnen ons assortiment. Want gipsplaten worden veel gebruikt voor de 
binnenafbouw en dan met name voor scheidingswanden en plafonds. Gipsplaten van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en eigenschappen. Dus leveren wij nagenoeg alle diktes. Betreft de gewenste maten is ook alles mogelijk: wij zagen onze gipsplaten probleemloos in elke door u gewenste maat. En heeft u gipsplaten nodig voor bijzondere toepassingen? Geen probleem. Want afhankelijk van uw gebruiksdoel kunt u bij BPG Den Helder kiezen voor waterbestendige gipsplaten, brandwerende gipsplaten, stralenwerende gipsplaten of buigbare gipsplaten.

Soorten Gipsplaten

Stucplaat RK
Een gipskartonplaat met ronde kanten: bedoeld voor plafonds met in het zicht blijvende voegen. Beide zijden overigens bedekt met een speciaal karton dat goed hecht. De plaat is grijs aan de voor- en bruin aan de achterkant.
RK - Gipsplaat
De Gipsplaat RK heeft ronde kanten en wordt gebruikt voor plafonds met in het zicht blijvende voegen. De gipsplaat is 9,5 millimeter dik. Natuurlijk kan er gekozen worden uit diverse lengtes en breedtes. 
Gipsplaat 4x AK
U wilt een perfect naadloos plafond creëren? Dan kiest u voor de gipsplaat 4x AK. De plaat is vlak, strak en egaal. Rondom de gipsplaat zitten afgeschuinde kanten. Dit komt door de afwerking met gaasband. Daarom is deze gipsplaat 4x AK uitermate goed geschikt voor hoge wanden en plafonds.
AK - Gipsplaat
De Gipsplaat AK is verkrijgbaar in dikte van zowel 9,5 als 12,5 millimeter en bestaat uit afgeschuinde kanten. Deze plaat is uitermate geschikt voor het monteren van naadloze plafonds en wanden. De gipsplaat is uiteraard te verkrijgen in diverse maten en is aan beide kanten bekleed met karton dat zich eenvoudig hecht.
AK - Gipsplaat waterwerend
Deze gipsplaat is een waterwerende gipskartonplaat met afgeschuinde kanten en kan worden gebruikt voor naadloze plafonds en wanden. De kanten moeten worden afgevoegd met een gaasband en voegenvuller.  De plaat is van beide kanten voorzien van waterwerend karton.

Bel mij