BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout & Plaatmateriaal BPG Den Helder

Bij ons heeft u een bijzonder ruime keus uit hout en plaatmaterialen. Zowel om af te halen als snel te laten bezorgen. Naast het veelgebruikte vurenhout vindt u bij ons ook de volgende soorten hout: douglas, grenen, meranti, western red cedar, merbau, bankirai, eiken en beuken. Waarom ons aanbod zo groot is? Omdat hout veelzijdig, levendig en eenvoudig te bewerken is. En dan is het ook nog duurzaam, onderhoudsvrij en slijtvast. Bij hout maken wij overigens onderscheid tussen loofhout en naaldhout. Onder loofhout (hardhout) vallen o.a. eiken-, beuken- en essenhout. Onder naaldhout (zachthout) o.a. grenen-, ceder- en vurenhout. In de basis is hardhout duurzamer. Maar de verschillende blijven zeer minimaal en elke houtsoort bezit eigen specifieke kenmerken. Welke houtsoort geschikt is voor u hangt af van de toepassing en het doel waarvoor u het hout wenst te gebruiken.

Plaatmateriaal

Plaatmateriaal legt de basis voor een succesvol bouwproject. Ook bij de afronding en afwerking is plaatmateriaal een belangrijk aspect. Daarom dient plaatmateriaal van een hoge kwaliteit te zijn. Daarnaast vragen de veelvuldige toepassingen van plaatmateriaal in constructies, renovaties, gevels en daken om een breed assortiment. Bij BPG Den Helder vindt u  zo'n assortiment. Plaatmateriaal in alle maten en geschikt voor alle toepassingen. Hout, spaanplaat, multiplex, MDF platen, betonplex, OSB, underlayment of dakplaten. Gegrond of ongegrond. Voor zowel interieur als exterieur. De diversiteit in ons aanbod maakt de keuzemogelijkheden buitengewoon groot. Daarom is het prettig dat u voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen altijd bij onze medewerkers terecht kunt.

Bel mij