BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie & Plaatmateriaal BPG Den Helder

Het goed isoleren van uw huis: zowel financieel als voor het milieu een meer dan verstandige keuze. Want als u besluit uw huis volledig te isoleren, blijft de warmte in huis en verbruikt u ook nog eens veel minder energie. Fantastisch toch? Isolatie levert dus meer op dan alleen een comfortabel gevoel. Bij BPG Den Helder weten wij dat goede isolatie de basis legt voor een fijn huis en een prettige leefomgeving. Daarom zien wij isolatie als een essentieel bouwmateriaal binnen ons assortiment. De verschillende soorten aan isolatiemateriaal zijn hierbij divers en de wijze waarop u besluit isolatie toe te passen verschilt per situatie. Zowel het type woning als het bouwjaar van uw woning bepalen met welk isolatiemateriaal u het best kunt isoleren. Ook de vochtigheidsgraad heeft hierop invloed. Een huis tussen de bomen heeft meer last van vocht dan hetzelfde huis in de stad. Daarnaast vraagt een huis op een hoek of een vrijstaand huis om betere isolatie dan een huis dat ingekapseld ligt tussen andere huizen.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een effectieve manier om uw huis goed te isoleren. De spouwmuur (een dubbele muur met ruimte ertussen) scheidt binnen van buiten. Een goede isolatie van deze muur is daarom direct merkbaar en reduceert zowel het warmteverlies als de koude luchtstromen tot het minimum. Bovendien is het een eenvoudig toe te passen techniek. Dat houdt de kosten laag. Bij nieuwe woningen wordt de spouwmuur direct geisoleerd, terwijl dit bij oudere woningen vaak ontbreekt. Gelukkig zijn de aanpassingen en voorbereidingen tot spouwmuurisolatie minimaal. Vraag ons naar de mogelijkheden: voor elk huis een passende oplossing.


Bel mij