BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg den helder hout & Bouwmaterialen

Kleine verbouwingen of grote nieuwbouwprojecten: BPG Den Helder is de regionale bouwpartner voor al uw bouwmaterialen. Waarom? Omdat ons assortiment breed en specifiek tegelijk is. Daarom treft u hier bouwmaterialen en producten die bij reguliere bouwmarkten niet te vinden zijn. En ook nog eens scherp geprijsd. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen op de bouwmaterialenmarkt goed in de gaten. Want dat is ons vak: u zo goed mogelijk voorzien van bouwmaterialen en advies. En weet u wat hierbij zo prettig is ? U grijpt nooit mis. Daar zorgen onze grote voorraden en ons uitgebreide leveranciersnetwerk wel voor. 

Vakbekwaam personeel

Wij zijn flexibel, deskundig en geïnteresseerd. Dat is wat wij zijn. Dit moet ook wel, want de bouwmaterialenmarkt is ontzettend dynamisch. Niets zo veranderlijk als bouwmaterialen immers. Hiermee zorgen we dat wij constant om ons heen kijken en precies weten wat er speelt. Daarom vinden wij het investeren in personeel ook zo belangrijk: in kennisniveau, in aantal. Want wij willen de klant snel en goed kunnen bedienen: via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat er bij ons altijd genoeg personeel aanwezig is. Personeel dat op de hoogte is. Geïnteresseerd in alles rondom bouwmaterialen en de klant.

De BPG-groep

De beslissing om in 2015 lid te worden van de BPG-groep was voor ons een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij dat zijn. Een prettige bijkomstigheid.

Bel mij